Kollegor på Malmökontoret Krook & Tjäder

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Malmö

Office map location

Kanalgatan 5
211 40 Malmö
Sverige

malmo@krook.tjader.se+46 (0) 40-17 07 71

Om oss

På grönskande Södertull i Malmö etablerade vi 2004 vårt arkitektkontor. Vi är ett starkt team med 37 medarbetare - arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer och stadsplanerare, och våra uppdrag finns i hela Öresundsregionen. Projekten spänner från arkitektur av alla sorter till stadsbyggnad och landskapsarkitektur.

Vi tar projekt från första skiss till färdigställande och genomför med god vana formgivning, myndighetskontakter, bygglov och bygghandling och därefter uppföljning på bygget. Hållbarhet och beständighet är en självklar del av våra projekt, lika naturligt som formgivning och ekonomi.

Bland kontorets utmärkelser finns flera markanvisningstävlingar där vi för kunders räkning vunnit tilldelning och projekt. Vi har vunnit pris för årets byggprojekt i Danmark 2021 (”Projektprisen”) för Villa Copenhagen, och varit nominerade året därpå med Comfort Hotel Copenhagen Airport. Vi har även belönats med ”Landmärket 2022” för Dockanparken och Djungellekplatsen i Helsingborg, varit nominerade vid Mipim Awards med våra danska projekt och till Malmö Stads stadsbyggnadspris med kontorshuset Kvartetten. Med det sagt så vill vi även framhäva att inget projekt är för litet för oss, och inget heller för stort. Varmt välkommen att besöka oss om du vill veta mer!

”Ren och tydlig arkitektur är lösningen i alla våra projekt och det som är lätt att förklara är också rätt lösning”, Tobias Magnesjö, arkitekt och kontorschef.


Spana in våra lediga jobb i Malmö eller connecta med oss inför framtiden.

Vi som jobbar på arkitektkontoret i Malmö

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla