Kollega på Krook & Tjäders arkitektkontor i Kristianstad

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Kristianstad

Office map location

Döbelnsgatan 9
291 31 Kristianstad
Sverige

kristianstad@krook.tjader.se+46 (0) 44-20 46 00

Om oss

I våra nyrenoverade lokaler i centrala Kristianstad hittar du oss. Vi är kontoret som gärna tar ansvar för hela din projektprocess. Vi består av 46 engagerade arkitekter, ingenjörer, projektledare och samhällsplanerare, med uppdrag i hela södra Sverige.

Vårt team i Kristianstad är bland annat specialiserade inom samhällsbyggnad och vårdprojekt med komplexa strukturer. Ett av Kristianstadskontorets första uppdrag var att rita CSK, Centralsjukhuset Kristianstad i början på 1960-talet. På den tiden hette kontoret Uulas Arkitekter, men år 2018 valde vi att gå samman med Krook & Tjäder för att ytterligare bredda erbjudandet.

Med kombinationen av specialistkunskap inom samhällsfastigheter, arenor och vårdprojekt samt bredd och erfarenhet från projektets alla skeden är vi redo att möta alla uppdrags olika behov.

Vi kan ta din idé och driva den framåt, från de första skisserna och kontakten med myndigheter under detaljplaneskedet, till färdig bygghandling och de sista ändringarna på byggarbetsplatsen.

Varmt välkommen till oss!


Spana in våra lediga jobb i Kristianstad eller connecta med oss inför framtiden.

Vi jobbar på arkitektkontoret i Kristianstad

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla