Bild från arkitektkontoret i Borås

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Borås

Office map location

Bryggaregatan 8
503 38 Borås
Sverige

boras@krook.tjader.se+46 (0) 33-20 48 48

Om oss

Vårt arkitektkontor i Borås firade nyligen 50 år i branschen! Under många år hette kontoret DTH arkitekter, men år 2015 valde vi att gå samman med Krook & Tjäder för att ytterligare bredda vårt erbjudande. Sedan dess har kontoret vuxit och utvecklats tillsammans med vår samtid och idag är vi starkt etablerade i regionen. Vårt sammansvetsade team har fortfarande sitt hjärta i Borås men med hela Västsverige som arbetsfält.

På kontoret i Borås finns en bred kompetens med arkitekter, ingenjörer, landskapsarkitekter och projektledning. Tillsammans arbetar vi i samhällsplaneringens alla skeden, från strategisk planering via underlag till detaljplaner, skisser, bygglov, förfrågningsunderlag till färdigprojektering.

Hållbarhet är en självklarhet i våra projekt och vår övertygelse är att nära samarbete med våra beställare skapar de mest hållbara projekten. Vi värnar relationen till våra beställare och varandra på kontoret, det är nämligen då vi uppnår bäst resultat. Och vår ambition är alltid hög!

Varmt välkommen till Krook & Tjäder i Borås!


Spana in våra lediga jobb i Borås eller connecta med oss inför framtiden.

Vi som jobbar på arkitektkontoret i Borås

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla