Bild på Krook & Tjäders kontor i Halmstad. Tegelfasad mot Lilla Torg

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Halmstad

Office map location

Bankgatan 5B
302 43 Halmstad
Sverige

halmstad@krook.tjader.se+46 (0) 35-71 00 777

Om oss

Du hittar Krook & Tjäders arkitektkontor i Halmstad i stadens gamla fattighus, en signaturbyggnad vid Lilla Torg. I två plan huserar här ett sammansvetsat gäng med stark förankring i Halland och nordvästra Skåne.

Våra huvudsakliga verksamhetsområden är stadsbyggnad, detaljplanering, översiktsplanering, bostäder, kontor, logistik/handel, utbildning och projektledning/byggledning/KA/Bas-P. Här finns en bred kompetens och vi utför även dagsljusberäkningar, sociala konsekvensanalyser, barnkonsekvensanalyser, klimatberäkningar i tidiga skeden, klimatdeklarationer samt håller i dialogprocesser och workshops.

Vi på Krook & Tjäder i Halmstad arbetar med både privata och offentliga kunder och har lång erfarenhet av mångfacetterade projekt i olika omfattning, skeden och former avseende både nybyggnad, ombyggnad och renovering.

Hos oss finns en stark drivkraft i den samhällsnytta vi som aktörer i projekten skapar och förvaltar. Vi gestaltar nya miljöer och strukturer men har också stort fokus på utveckling och förvaltning av den befintliga miljön. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning kopplad till ett större samhällsperspektiv, människans påverkan av rummet och kontexten samt insikt och förståelse för vad som är långsiktigt värdeskapande.

Varmt välkommen till oss!


Spana in våra lediga jobb i Halmstad eller connecta med oss inför framtiden.

Vi jobbar på arkitektkontoret i Halmstad

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla