Göteborg

Nunchi

KundNunchi

PlatsGöteborg

KategoriInredningsarkitekturKontorTransformation

Harmonisk blandning av återbruk och nytt

I denna sekelskifteslägenhet med högt i tak, stuckatur, fiskbensparkett och takmålning med keruber ligger reklambyrån Nunchi. Ett kontor i Linnéstaden, Göteborg som Krook & Tjäder har inrett med en harmonisk blandning av återbruk och nytt, sobert och färgstarkt samt funktionellt och kreativt där allt hänger samman.

Arbetsplatser Nunchi. Stuckatur. Stor tavla.
Skjutdörrar Nunchi

Nytt, sobert, färgstarkt samt funktionellt hänger samman.

Konferensrum Nunchi

Kontrastfyllda möten

Lokalerna, som stod klara år 1899, sägs ha varit Oscar II:s festvåning och den historiska känslan hänger kvar. Sekelskifteslägenhetens kvaliteter har tagits vara på i det nya konceptet och smälter nu samman med nya moderna inslag. Väggar klädda i ekpanel i korridoren möter ett ljust och öppet kontorslandskap och landar i de kontrastfyllda mötesrummen där till och med stuckaturerna är målade.

Dörröppning från korridor till lounge
Korridor med ljusa träslag Nunchi

Sekelskifteslägenhetens kvaliteter smälter samman med moderna inslag.

Personlig touch

Detaljer och konst genomsyrar alla rum med en personlig touch. I kontorslandskapet pryds väggen av Oscar II och hans fru Sofia i form av en ljudabsorberande väggpanel och i köket, kontorets hjärta, har medarbetarna själva valt ut tavlorna till tavelväggen.

Kontoret har väl avvägda ytor för koncentrerat arbete och möten men ändå gott om plats för socialt umgänge för att bygga företagskultur. Nunchis kontor är helt enkelt en plats att arbeta och trivas på!

Projektet stod nominerat till Sveriges snyggaste kontor 2022.

Kök med tavelvägg Nunchi
Kök med tavelvägg Nunchi

Detaljer och konst genomsyrar alla rum.

Kök Nunchi
Nunchi

Fotograf: Superstudio

Relaterade projekt

Se alla

Relaterade tjänster