Triss i nya projektledare stärker Krook & Tjäders erbjudande

Datum

2024.02.29

Krook & Tjäder möter en ökad efterfrågan på helhetsgrepp i uppdragen. Med tre nya projektledare, alla med olika profiler inom projekt- och byggledning, lokalförsörjningsprocesser, fastighetsekonomi och förvaltningsfrågor kommer de i nära samarbete med våra arkitekter erbjuda skräddarsydda helhetslösningar i projekten.

Daniel Nilsson, Linnea Emmot Tiger och Andreas Björklund
"Vi är riktigt glada att välkomna Daniel, Linnea och Andreas. Vi ser en växande efterfrågan på deras specialistkompetens, exempelvis i rollen som generalkonsult."
Johan von Wachenfeldt medarbetare VD Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt

Koncern-VD

De senaste tillskotten är Linnea Emmot Tiger och Andreas Björklund i Göteborg och Daniel Nilsson i Kristianstad. Tillsammans skapar de nya möjligheter för mer aktiva och drivande partnerskap i uppdragen.

- Jag ser fram emot att fortsätta utveckla samarbeten mellan arkitekter och projektledare samt bredda erbjudandet till våra kunder, säger Linnea Emmot Tiger, projektledare på Krook & Tjäder Göteborg. Tillsammans med uppdragets olika aktörer kan vi erbjuda en unik möjlighet att ta ett helhetsgrepp genom projektets alla faser. Där vi även kan stötta våra kunder genom en större del av byggprocessen, tillägger Andreas Björklund, projektledare på Krook & Tjäder Göteborg.

Linnea och Andreas kompletterar Göteborgskontoret med sin expertis inom projekt-, process- och byggledning. Linnea har en stor erfarenhet inom processledning och van att jobba nära verksamheter i lokalförsörjnings- och förändringsprocesser. Andreas har lång erfarenhet av bostadsutveckling, men har även arbetat som konsult åt offentliga beställare med förskolor och skolor.

På Krook & Tjäder Kristianstad har man sedan många år en stark ställning inom projektledning bl.a. som generalkonsult i flera komplexa uppdrag. Till teamet ansluter Daniel Nilsson, projektledare och ingenjör med bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Daniel kommer senast från en roll som fastighetschef.

- Det känns motiverande att få använda min erfarenhet för att stödja våra kunders långsiktiga mål, säger Daniel Nilsson, projektledare på Krook & Tjäder Kristianstad. Jag hoppas kunna bidra med min expertis inom bland annat fastighetsekonomi, politiska beslutsprocesser och förvaltningsfrågor.

- Vi är riktigt glada att välkomna Daniel, Linnea och Andreas, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-VD på Krook & Tjäder. Vi ser en växande efterfrågan på deras specialistkompetens, exempelvis i rollen som generalkonsult. Med fler projektledare över koncern markeras en tydlig satsning på att ytterligare kunna stötta beställare med skräddarsydda helhetslösningar, konstaterar Johan.

Fler nyheter

Se alla