NYHETER

Här kan du läsa mer om vad som händer hos oss på Krook & Tjäder. Inblick och utblick i arkitektbranschen.

Hemma hos Krook & Tjäder – Varmt välkommen den 31 aug!

Hemma hos Krook & Tjäder – Varmt välkommen!

I samband med Prototyp Göteborg bjuder vi torsdagen den 31 augusti hem dig till oss. Under aftonen öppnar vi upp för mingel och samtal om arkitektur. Utforska våra aktuella projekt i staden och ta del av hur vi arbetar på Krook & Tjäder. Under kvällen ges också chansen att speed-dejta en arkitekt för konsultation till ditt drömprojekt. 

Läs mer

Krook & Tjäder Halmstad Länets Företagare 2023

Krook & Tjäder Halmstad Länets Företagare 2023

Krook & Tjäder Halmstad är ett av koncernens snabbast växande kontor och har i dagarna fått utmärkelsen ”Länets Företagare”. Granskningen innefattar sex kategorier där kontoret bockade i toppnotering i alla!

Läs mer

WIR arkitekter slår seg sammen med Krook & Tjäder

Möt Matilda - projektledare på Krook & Tjäder

Möt en av Krook & Tjäders projektledare, Matilda Petersson. Med bakgrund som konstruktör och en vilja att jobba mer med blick för helheten fortsatte hon sin yrkeskarriär som projektledare. Efter flera år på renodlat projektledarföretag har hon nu arbetat på Krook & Tjäder i två år. Hur är det att jobba som projektledare på ett arkitektkontor?

Läs mer

Krook & Tjäders landskapsarkitekter gestaltar entré till Hallands natur

I fin konkurrens har Krook & Tjäder utsetts till vinnare i det parallella skissuppdraget att ta fram ett gestaltningsförslag för en entré till Hallands natur och vandringsleder. Nu tar en gemensam process vid där de vinnande landskapsarkitekterna tillsammans med Region Halland påbörjar omvandlingen av platsen.

Läs mer

VI SES i Almedalen 2023!

Vi ses i Almedalen 2023!

28-30 juni är vi på plats och hoppas på härliga dagar med många bra samtal och nya möten. Bl.a. vill vi prata om hur cirkularitet och bevarandevärden kan stödja klimatomställningen och samtidigt stärka fastighetsaffären.

Läs mer

Arkitekterna Krook & Tjäder