Specialsnickerier och unika detaljlösningar i Brf Ciceron

Datum

2024.02.20

Inflyttning närmar sig i Brf Ciceron på Masthuggskajen, ett av Göteborgs största stadsbyggnadsprojekt. Vi hälsade på och fick njuta både av den magnifika utsikten över hamninloppet och lägenheternas gedigna detaljering i inredningskoncepten.

Brf Ciceron inredningsdetaljer Krook & Tjäder
"All fast inredning häruppe är unik. Varje detalj har noggrant ritats för att skapa en omhändertagen och personlig atmosfär."
Johanna Eliason medarbetare inredningsarkitekt Krook & Tjäder Göteborg
Johanna Eliason

Inredningsarkitekt

- Vi ville skapa en sinnlig upplevelse med material som är sköna att både se och röra vid, berättar Johanna Eliasson, inredningsarkitekt. Genom att använda naturmaterial som trä och natursten, och kombinera ljusa och mörka toner, har vi skapat en atmosfär som både är ombonad och elegant.

Med ledorden exklusivt, hållbart och rätt i tiden har Johanna, tillsammans med sina kollegor, skapat en stringent, varm atmosfär med fokus på naturmaterial och omsorgsfulla detaljer.I penthouselägenheterna har man tagit konceptet till en ytterligare nivå med specialsnickerier och unika detaljlösningar.

- All fast inredning häruppe är unik, förklarar Johanna. Från de vackra garderoberna med fin belysning till de gedigna trälådorna, varje detalj har noggrant ritats för att skapa en omhändertagen och personlig atmosfär.

Tidlös bas för personligt uttryck

Samtidigt som inredningen i penthouselägenheterna är starkt konceptuell, har Krook & Tjäders inredningsarkitekter strävat efter att skapat en tidlös bas som ger utrymme för personligt uttryck.

- Här finns stora möjligheter att anpassa hemmet efter hur man själv vill ha det och hur man ska leva här, oberoende av vem som flyttar in, menar Johanna. Såväl designklassiker som modernt, antikviteter eller nyköp – oavsett vilket är det i slutändan personerna som gör hemmet.


Brf Ciceron är ett punkthus om 17 våningar ritat av Krook & Tjäder för Nordr. Bostadshuset uppförs på nya Masthuggskajen, ett av Göteborgs största stadsbyggnadsprojekt.

Mer om Brf Ciceron

Fler nyheter

Se alla