Krook & Tjäder Halmstad Länets Företagare 2023

Datum

2023.08.21

Krook & Tjäder Halmstad är ett av koncernens snabbast växande kontor och har i dagarna fått utmärkelsen ”Länets Företagare”. Granskningen innefattar sex kategorier där kontoret bockade i toppnotering i alla!

Krook & Tjäder Halmstad Länets företagare
"Vi är mycket glada över utmärkelsen. Vi har jobbat hårt utifrån en tydlig strategi för att etablera oss på en marknad med flera starka arkitektkontor."
Anna Hirell medarbetare arkitekt Krook & Tjäder Halmstad
Anna Hirell

Arkitekt och Kontorschef, Krook & Tjäder Halmstad

- Vi är mycket glada över utmärkelsen, säger Anna Hirell, kontorschef i Halmstad. Vi har jobbat hårt utifrån en tydlig strategi för att etablera oss på en marknad med flera starka arkitektkontor. Tillsammans har vi byggt upp en stabil kundbas som består av både privata och offentliga kunder med förankring i framför allt Halland och nordvästra Skåne. Vi har ett entreprenöriellt driv och ett nära samarbete med våra beställare. Vi är duktiga på att bygga relationer och skapa förtroende, vilket i sin tur lägger grunden för långsiktiga och återkommande projekt. Allt oftare intar vi rollen som process- och projektledare och kan följa projekt från idé till genomförande. Trots tuffa tider och en sviktande marknad fortsätter vi att expandera och rekrytera. Efter semestern har två nya kollegor anslutit till kontoret. Med dem i vårt team kommer vi bli än starkare inom stadsbyggnad respektive projektledning.

Krook & Tjäder Halmstad startade år 2011 och har på dessa 12 år vuxit från två personer till 22! Förutom en fin etablering i staden och i närområdet har kontoret vuxit ur sina lokaler och huserar numera i det anrika Fattighuset vid Lilla Torg i centrala Halmstad.

Varje år genomför Bolagsinspektionen tillsammans med Sveriges Företag en omfattande granskning av alla Sveriges företag och utser därefter en unik vinnare i varje län som tilldelas högsta rekommendation och sedan kan titulera sig som Länets Företagare.

Vill du veta mer om vårt erbjudande och hur vi jobbar är du välkommen att kontakta kontorschef Anna Hirell.

Fler nyheter

Se alla