Moodboard projekt Krook & Tjäder

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Uppsala

Office map location

Kungsängsgatan 5A
753 22 Uppsala
Sverige

uppsala@krook.tjader.se+46 (0) 18-14 04 50

Om oss

Mitt i centrala Uppsala, längs gågatan hittar du oss. Vårt arkitektkontor i Uppsala präglas av ett engagemang för hållbar utveckling med ett extra fokus på klimatfrågan. Utöver att driva hållbarhetsfrågorna aktivt i våra projekt inom arkitektur deltar vi också i flera olika forum bl.a. Uppsala Klimatprotokoll och Viable Cities för att öka vår egen kunskap och medverka till att sprida inspiration och engagera fler. Vi har genom projekt och nätverk skapat oss en särskild spets inom återbruksprocesser.

Våra uppdrag består främst av bostäder, kontor och samhällsfastigheter, vi har bl.a. mångårig erfarenhet av vård- och omsorgsboenden samt skolbyggnader. Vi är vana att hantera stort och smått, från tidiga skisser och grova penseldrag till färdig projektering.

Hos oss finns en tydlig känsla av det lilla lokala kontoret, starkt förankrat i stadens nätverk. Samtidigt finns vid behov en hel koncern med specialister att samarbeta med! Vi värnar om våra kunder och deras affär, om projekten och varandra.

Varmt välkommen till oss!


Spana in våra lediga jobb i Uppsala eller connecta med oss inför framtiden.

Vi jobbar på arkitektkontoret i Uppsala

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla