Medarbetare på Krook & Tjäder i Oslo

Krook & Tjäder

Arkitektkontor Oslo

Office map location

Rådhusgata 11
0151 Oslo
Norge

oslo@krook.tjader.no+47 (0) 947 98 798

Om oss

Vårt arkitektkontor i Oslo grundades januari 2017 som ett första steg i Krook & Tjäders internationella satsning. Norge har varit en stark marknad för koncernen under lång tid och nu finns vi på plats i Oslo för att komma närmare våra befintliga kunder och bygga nya relationer. Vid årsskiftet 2023 slog sig även WIR arkitekter samman med oss för att ytterligare bredda och stärka det gemensamma erbjudandet.

Vi arbetar med alla slags projekt och skalor, men har en stark spets inom hotell, bostäder, kontor, stadsbyggnad och transformation. Vi kombinerar det lilla kontorets närhet och kundkontakt med den stora organisationens kompetens och styrka, och vi har en stark koppling till koncernens övriga kontor. 

Varmt välkommen!

Spana in våra lediga jobb i Oslo eller connecta med oss inför framtiden.

-

Vårt arkitektkontor i Oslo ble grunnlagt i januar 2017 som det første steget i Krook og Tjäders internasjonale satsing. Norge har vært en sterk markedsplass for konsernet over lang tid, og med lokalisering i Oslo kommer vi tett på våre eksisterende kunder og vi bygger nye relasjoner. Ved årsskiftet 2023 fusjonerte WIR arkitekter med oss for å ytterligere utvide og styrke kontoret.

Vi arbeider med alle typer prosjekter og skalaer, men har spesiell kompetanse innen hotell, bolig, kontor, byutvikling og transformasjon. Vi kombinerer nærheten og kundeengasjementet til det lille kontoret med kompetansen og styrken til den store organisasjonen, og vi arbeider tett med konsernets øvrige kontorer.

Hjertelig velkommen!

Sjekk ut våre ledige stillinger i Oslo eller ta kontakt med oss for mulig samarbeid.

Vi jobbar på arkitektkontoret i Oslo

Tyvärr hittade vi inga resultat för denna filtrering.

Medarbetare

Relaterade projekt

Se alla