Villa Copenhagen - årets byggprojekt 2020 i Danmark

Datum

2020.09.11

Villa Copenhagen vinner projektprisen vid Ejendomspriserne 2020! Byggherren Strawberry Properties mottog priset den 10 september.

Henrik Qvist Jensen och Ulrik Jonas Jessen, Strawberry Properties
Vi på Krook och Tjäder, är tillsammans med Kullegaard A/S otroligt stolta över projektet och vi gläds med vår byggherre, som med detta pris får välförtjänt beröm av kollegorna i branschen
Tobias Magnesjö medarbetare arkitekt Krook & Tjäder Malmö
Tobias Magnesjö

Kontorschef Malmö

Villa Copenhagen, med byggherren Strawberry Properties, har av danska Estate Media tilldelats projektprisen, som delades ut på konferenshotellet Marienlyst i Helsingör vid en festmiddag i torsdags kväll.

Projektprisen delades ut för åttonde året i rad och ges till ett projekt som gör skillnad och utgör förebild i den danska fastighetsbranschen. Bland tidigare vinnare kan nämnas Axel Towers vid Tivoli och Ressourcerækkerne i Ørestad.

- Vi på Krook och Tjäder, är tillsammans med Kullegaard A/S otroligt stolta över projektet och vi gläds med vår byggherre, som med detta pris får välförtjänt beröm av kollegorna i branschen, säger Tobias Magnesjö kontorschef på Krook & Tjäder Malmö.

På bilden: Henrik Qvist Jensen och Ulrik Jonas Jessen, Strawberry Properties

Fler nyheter

Se alla