Krook & Tjäder med fokus på bostäder

Datum

2021.05.06

Jens Setterberg, arkitekt på Krook & Tjäder blir ansvarig för kompetensområdet Bostäder. Med över 20 års erfarenhet av bostadsuppdrag kommer han att utveckla Krook & Tjäders erbjudande vidare. Jens tillträder under våren 2021 och kommer att vara stationerad i Stockholm.

Jens Setterberg, arkitekt på Krook & Tjäder
"Jens är en stor tillgång och vi är glada att han tackade ja till uppdraget. Vi har en stor bredd och expertis inom Krook & Tjäder med kompetenta kollegor över hela landet."
Johan von Wachenfeldt medarbetare VD Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt

Koncern-VD på Krook & Tjäder

- Jag är stolt över förtroendet och ser fram mot att tillsammans med mina kollegor utveckla vårt erbjudande inom sektorn Bostäder, säger Jens Setterberg, arkitekt på Krook & Tjäder. Omställningen till en mer hållbar värld och det senaste årets samhällsförändringar i samband med Covid-19, skapar både utmaningar och möjligheter inom området. Utifrån detta perspektiv kommer vi att ta ansvar för bostaden, dess omkringliggande miljö i nära samarbete med övriga discipliner inom stadsplanering, landskap, hållbarhet m.fl.

Krook & Tjäder arbetar i team med kontorsöverskridande samarbete där Jens kommer att driva och utveckla koncernens samlade kompetens vidare inom bostäder.

- Jens är en stor tillgång och vi är glada att han tackade ja till uppdraget, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-VD på Krook & Tjäder. Vi har en stor bredd och expertis inom Krook & Tjäder med kompetenta kollegor över hela landet. Vi finns nära våra beställare, vilket är en stor tillgång och framgångsfaktor för oss.

Fler nyheter

Se alla