Krook & Tjäder i klimatprotokollets styrelse i Uppsala

Datum

2020.04.27

Uppsala Klimatprotokolls samordningsgrupp väljer in Monika Rahm, kontorschef på Krook & Tjäder i Uppsala tillsammans med Johanna Sennmark, miljöchef på SLU och Per Pantefors, driftchef på GE.

Monika Rahm, kontorschef på Krook & Tjäder Uppsala, väljs in till Uppsalas Klimatprotokolls samordningsgrupp.
"Klimatfrågan är akut och tillsammans med andra stora samhällstrender och händelser kräver det att vi parallellt med att vi är partners och konkurrenter även arbetar gemensamt och därmed effektivare."
Monika Rahm medarbetare Krook & Tjäder Uppsala
Monika Rahm

Arkitekt och kontorschef Uppsala

- Det känns så roligt, konstaterar Monika Rahm, arkitekt och kontorschef på Krook & Tjäder i Uppsala. Nu kommer vi kunna ta en ännu större roll i arbetet både kring Klimatprotokollets utveckling men också kring färdplanen för Klimatneutralt Uppsala 2030!

I Klimatprotokollets anda har Krook & Tjäder tillsammans med WSP, Tengbom och Bjerking tidigare under vården tagit initiativ och bjudit in till stormöte för arkitekt- och teknikkonsult-kåren i Uppsala. Första mötet hölls i februari, vilket blev startskottet för ett fortsatt kontorsöverskridande samarbete för klimatfrågan.

- Klimatfrågan är akut och tillsammans med andra stora samhällstrender och händelser kräver det att vi parallellt med att vi är partners och konkurrenter även arbetar gemensamt och därmed effektivare, menar Monika.

Krook & Tjäders ambition är att stödja sina kunder i byggbranschen.

- Vi agerar och driver frågorna lokalt på våra kontor runtom i landet, tillsammans med kollegor i branschen och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, berättar Malin Sjölund Olsson, hållbarhetsstrateg på Krook & Tjäder. Vi vill inspirera, stötta och dela med oss av vår kunskap för att byggbranschen ska bli fossilfria senast år 2045 i enlighet med Färdplan för fossilfri konkurrenskraft inom Bygg och anläggningssektorn.

Fler nyheter

Se alla