Hedin Group bland finalisterna till Sveriges Snyggaste Kontor 2023

Datum

2023.11.10

Hedin Groups nya huvudkontor i Mölndal har kvalificerat sig som en av de utvalda finalisterna inför utmärkelsen "Sveriges Snyggaste Kontor 2023". Krook & Tjäders inredningsarkitekter har tagit fram inredningskonceptet – en plats där trivsel och god arbetsmiljö står i fokus.

Hedin Group huvudkontor lobby
"I gestaltningen av Hedin Groups nya huvudkontor strävade vi efter att skapa en miljö som stimulerar kreativitet och främjar en positiv arbetsmiljö."
Johan Hedenström Backne medarbetare inredningsarkitekt Krook & Tjäder Göteborg
Johan Hedenström Backne

Inredningsarkitekt

Johan Hedenström Backne, inredningsarkitekt på Krook & Tjäder, gläds åt nomineringen: " I gestaltningen av Hedin Groups nya huvudkontor strävade vi efter att skapa en miljö som stimulerar kreativitet och främjar en positiv arbetsmiljö. Det känns riktigt kul att projektet uppmärksammas.”

Kontoret är en härlig arbetsplats utöver det vanliga, med många sociala ytor, tysta rum, touchdown-arbetsplatser, café och restaurang.

Konceptet har hämtat inspiration från insidan av en exklusiv bil. Med en tydlig kontrast mellan byggnadens strömlinjeformade fasad och insidans varma och mjuka känsla. De interiöra delarna har en hög grad av detaljering med en genomtänkt materialitet och färgskala, vilket gör kontoret ombonat och välkomnande.

Spänningen stiger inför prisutdelningen som sker under Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel i Stockholm. Vi håller alla tummar!


Om Hedin Groups nya huvudkontor

Inredningsarkitektur: Krook & Tjäder

Arkitektur: Liljewall

Fastighetsägare: Fastighets AB Balder

Fotograf: Anna Kristinsdóttir


Övriga finalister till Sveriges Snyggaste Kontor 2023: Cirio Advokatbyrå, Croisette Real Estate Partner, Fabeges kontor i Solna Business Park, Gjensidige Forsikring ASA, Klarna, ManpowerGroup AB, Svenska Spel, Wint, och WirelessCar.

Fler nyheter

Se alla