Hållbarhet

Det blir mer och mer viktigt att uppföra byggnader som gör så lite påverkan som möjligt på vår miljö. Ingen vill betala extra för det. Vi måste investera i vackra, flexibla robusta byggnader med en extremt lång livslängd och ett minimum av renoveringskostnader. Att investera i byggd kvalitet blir ett sparande över tid. Vi ser en överraskande stor fördel med god arkitektur med beständigt byggande. Det är hållbart på riktigt!

willem thumb

"Development of sustainable planning is a fusion of aesthetical, cultural, economical, climatological, ecological and technical items"

Willem Bruijn, Director of International Affairs at Krook & Tjäder

Läs mer om verksamheten vår HÅLLBARHETSPOLICY >>

Vi har ett stort samhällsengagemang och arbetar aktivt bl.a. med social hållbarhet, integration och mångfald. Vi är drivande i KAN Connect, ett branschnätverk för nya svenska arkitekter och byggnadsingenjörer och arbetsgivare i branschen. Läs mer om aktuella projekt nedan.

Guinea

Guinea

Krook & Tjäder bygger läkarstation i Guinea

I november år 2016 reste två arkitekter hos oss ner till Guinea i Afrika för att hjälpa till att bygga upp en läkarstation i den lilla staden Faranah.

Läs mer

KAN – Kontaktyta Arbetssökande Nya svenskar

KAN – Kontaktyta Arbetssökande Nya svenskar

 KAN Connect är ett branschnätverk för nya svenska arkitekter, byggnadsingenjörer och arbetsgivare i branschen. En mötesplats där kontakter knyts med sikte på anställning

Läs mer


Arkitekterna Krook & Tjäder