aktuellt

​Viviénne Dahlstrand ny ledamot i Krook & Tjäders styrelse

Krook & Tjäder stärker styrelsen med ytterligare en ledamot. Viviénne Dahlstrand arbetar idag som advokat med erfarenhet från bolagsrätt, entreprenadjuridik och fastighetsrätt. Hon tillträdde i samband med årsstämman i slutet på april.

- För mig är fastighetsbranschen en fängslande och mångfasetterad bransch som med fördel bör betraktas från olika infallsvinklar, menar Viviénne Dahlstrand advokat och civilekonom. Jag ser därför fram emot att fördjupa mig i Krook & Tjäders verksamhet och att väva in mina erfarenheter som verksam advokat och min bakgrund inom ekonomi med nya kunskaper inom arkitektur och byggteknik. Min förhoppning är att jag ska kunna bidra med att tillföra styrelsen nya och praktiska syn- och angreppssätt men även nya kontaktytor. Tillsammans är jag övertygad om att vi på ett gynnsamt sätt kan vidareutveckla Krook & Tjäder som redan idag har ett starkt och väletablerat varumärke.

Viviénne har förutom juristexamen även en magisterexamen inom internationell ekonomi med inriktning mot finansiering och har startat nätverk för fastighetskvinnor i södra Sverige. Hon är sekreterare i styrelsen för Södra Avdelningen av Sveriges Advokatsamfund och sitter med i styrelsen för Climat 80 AB.

- Vi är mycket glada över att ha med Viviénne i styrelsen, konstaterar Stefan Tjäder arkitekt och en av företagets grundare. Hon tillför fördjupad kompetens inom juridik och fastighetsrätt, men även med kunskap inom ekonomi och miljö. Det är viktiga kunskap i styrelsen, fortsätter Pontus Orrbacke, arkitekt och en av huvudägarna. Vår ambition är att ligga i framkant, då måste vi omge oss med kompetenser och expertis inom olika områden och branscher så att vi arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och produktdesigner kan fokusera på verksamheten. Med Viviénne får vi förutom kunskap även tillgång till ett ännu bredare nätverk

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder