Ny kontorschef på Krook & Tjäder Östersund

Ny kontorschef på Krook & Tjäder Östersund

Andreas Stålberg arkitekt och byggnadsingenjör blir ny kontorschef på Krook & Tjäder Östersund. Han har över 14 års erfarenhet och kommer senast från Wingårdhs i Stockholm. Andreas tillträdde sin tjänst som kontorschef hösten 2021.

- Jag är stolt och ödmjuk inför uppdraget och ser fram mot att fortsätta utveckla kontoret och arkitekturen i Jämtland med omnejd, säger Andreas. Krook & Tjäder har många spännande uppdrag i regionen och det känns väldigt roligt att bli en del av det och vårt duktiga team i Östersund. Jag attraheras av företagets kultur och tror att vi tillsammans kan skapa fina och hållbara projekt som har en tydlig lokal förankring.

Andreas har över 14 års erfarenhet och kommer senast från Wingårdhs i Stockholm. Där han har jobbat med flera av de uppmärksammade projekten såsom kv. Strandparken i Sundbyberg, om- och tillbyggnaden av Nationalmuseum, kyrkogårdspaviljongen i Sundbyberg, kv. Kvartetten i Hagastaden samt senast en fasadrekonstruktion av en 1890-talsfasad i Stureplanskvarteren.

Krook & Tjäder fortsätter att expandera och växa på alla kontor runtom i Sverige och i Oslo.

- Vi är mycket glada över vår rekrytering i Andreas, konstaterar Johan von Wachenfeldt koncern-vd på Krook & Tjäder. Vi ser en stor potential i norra Sverige. Krook & Tjäder etablerade sig i Östersund år 2017 och vi ser en mycket fin utveckling i regionen med fortsatt stora satsningar. Även Corona-pandemin har drivit på och ökat intresset för norra Sverige, då allt fler tar steget att flytta och bosätta sig norrut. Andreas är en av de som valt att förena arbetsliv med en livskvalitet i vardagen. Krook & Tjäder Östersund har nära samarbete med övriga kontor i koncernen, främst med koppling till Göteborg, men även Stockholm.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder