aktuellt

Nina Al-Ghussein Norrman ny i styrelsen hos Krook & Tjäder

Arkitekterna Krook & Tjäder fortsätter utveckla verksamheten och redan i vintras välkomnades Nina Al-Ghussein Norrman, framtidsstrateg på RISE in i Krook & Tjäders styrelse. Med expertis inom framtidsdriven strategi, affärsutveckling och tillväxt tillför och stärker hon bolagets styrelsearbete. Nina tillträdde formellt som styrelseledamot vid Bolagsstämman i juni.

- Det var med glädje jag tackade ja till styrelseuppdraget i Krook & Tjäder, säger Nina Al-Ghussein Norrman, Strategic Foresight Specialist på RISE. Krook & Tjäder är ett mycket välskött bolag med en fantastisk företagskultur, engagemang, driv och stor potential framåt. Mitt bidrag till styrelsen handlar om att göra strategiarbetet mer framtidsdrivet, bland annat med hjälp av förstärkt omvärldsanalys och att hitta affärs- och tillväxtmöjligheter framåt. Arkitektbranschen befinner sig i skärningspunkten mellan en rad centrala omvärldsförändringar och samhällsutmaningar. Krook & Tjäder omfamnar förändringar, är snabba på att ställa om och har som jag ser det en unik position att expandera i sin roll som central spelare och positiv kraft i den omställning av samhället vi kommer att se under många år framåt.  Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av den resan!

Krook & Tjäder är ett värderingstyrt företag med en kultur byggd kring öppenhet, omtanke och lyhördhet, vilket är en stor tillgång och nyckel till företagets tillväxt och framgång.

- Vi är mycket glada att ha med Nina i Krook & Tjäders styrelse, konstaterar Johan von Wachenfeldt VD på Krook & Tjäder. Rekryteringen av Nina, med expertis och fokus på framtidsdriven strategi, digitalisering och omställning känns mer aktuell idag än någonsin och är en naturlig del i styrelsearbetets utveckling. Förändringar vi länge spanat på har nu blivit verklighet och det är inte morgondagens generation som ska driva igenom den. Det är vi, här och nu. Framtiden kom i vissa avseende snabbare än vad någon hade kunnat förutse. Vi är i full gång. Spännande!

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder