aktuellt

Krook & Tjäder anställer anbudsansvarig

I takt med att företaget fortsätter att växa tar nu Krook & Tjäder in Christer Fröberg som anbudsansvarig. Han kommer närmast från arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky. Med erfarenhet inom fastighetsbranschen och en ekonomi- och miljöprofil kommer han driva, leda och samordna arbetet över koncern.

Redan första veckan kastades Christer in i ett spännande samarbete med en internationell aktör.

Christer är utbildad nationalekonom och miljövetare på Handelshögskolan i Göteborg med bland annat fem år som kontorschef och affärsutvecklare på arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky.

- Jag ser fram mot att fortsätta utveckla Krook & Tjäders erbjudande, säger Christer Fröberg anbudsansvarig på Krook & Tjäder. Jag började själv studera till byggnadsingenjör på Chalmers, men intresset för miljö tog över. Jag brukar sammanfatta min yrkestitel som miljöekonom med fokus på samhällsbyggnad. 

- Med erfarenhet inom fastighetsbranschen där han utvecklat affären i kombination med kunskaper inom miljövetenskap, känns det som en klockren rekrytering för oss, konstaterar Johan von Wachenfeldt koncern-vd. Vårt hållbarhetsarbete har ett tydligt fokus på beständigt byggande där vi utbildar våra medarbetare i fastighetsekonomi. Det känns riktigt roligt att ha Christer hos oss. Han är efterlängtad och vi ser att han kan tillföra mycket i sin roll som anbudsansvarig.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder