aktuellt

Krook & Tjäder Oslo utökar med skolspecialist

Arkitekterna Krook & Tjäder i Oslo stärker kontoret med en erfaren arkitekt inom utbildning. Gro Annett Lie har en gedigen erfarenhet som specialist inom skola och utbildning med flera framgångsrika projekt i Sverige och Norge. Hon återvänder till Oslo med start den 1 september.   

Gro Annett Lie är tillbaka i Norge efter fyra år i Sverige på Krook & Tjäders kontor i Kristianstad, Skåne.

- Jag trivs fantastiskt bra på Krook & Tjäder, säger Gro Annett Lie arkitekt. Framför allt är det företagskulturen och möjligheten att utvecklas i min yrkesroll som arkitekt som attraherar mig. Här finns en öppenhet och lyhördhet för idéer och personlig utveckling, där majoriteten av medarbetarna har kundkontakt med egna projekt. Möjligheten till samarbete mellan kontoren gör att jag har ca 250 kollegor i Sverige och Oslo, vilket är inspirerande och en företagets styrkor och stor tillgång. Det gjorde det dessutom möjligt för mig att stanna kvar inom företaget även om jag nu blir verksam från vårt kontor i Oslo framöver. 

Arkitekterna Krook & Tjäder är ett av Skandinaviens största arkitektkontor och finns på nio olika orter i Sverige och Oslo. Det ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

- Med Gro på plats så stärker vi vår kompetens på utbildningssidan och tillsammans med den kompetens vi redan har sedan tidigare kring förskolor så kan vi nu leverera fullständiga utbildningslokaler från första skiss till färdiginredd byggnad! Ser fram emot att skapa bra miljöer får våra barn säger daglig leder Erica Lund Gerell.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder