aktuellt

Krook & Tjäder Oslo rekryterar inom bostadsutveckling

Arkitekterna Krook & Tjäder stärker kontoret i Oslo med två specialister inom bostadsutveckling.

Eva Istad Lem och Petra Karlander båda erfarna arkitekter började sina uppdrag under våren. Med fina projekt i portföljen stärker de upp inom stadsbyggnad och bostadsutveckling.

- Krook & Tjäder lockade med fina projekt och en attraktiv företagskultur, konstaterar Eva Istad Lem.

Krook & Tjäder är ett företag med en fin bredd på den skandinaviska och internationella marknaden. Med ca 250 duktiga kollegor inom koncernen får vi tillgång till ett stort nätverk, tillägger Petra Karlander.

Med över 15 bostadsprojekt i ryggen/bagaget fick Eva och Petra båda en speciell start, som började med hemarbete. Men nu är det full fart på kontoret.

- Vi är väldigt glada för att Eva och Petra valde att börja arbeta hos oss, säger Erica Lund-Gerell, kontorschef på Krook & Tjäder i Oslo. De tillför vårt Norge-kontor expertis genom flera större projekt där de arbetar i alla skalor både i bostads- och stadsutvecklingsprojekt. Med stort driv i att skapa goda livsmiljöer och med koncernens gedigna erfarenhet inom stadsutveckling och landskap kan vi tillsammans bygga goda livsmiljöer med fokus på social hållbarhet.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder