aktuellt

Krook & Tjäder möter utmaningarna inom Retail

Arkitekterna Krook & Tjäder vill bidra till att möta utmaningarna tillsammans med befintliga och nya kunder genom att tillsätta Cia Eriksson som ansvarig för affärsområdet Retail. Hon har stor erfarenhet inom Retail både nationellt och internationellt bl.a. med arbete inom IKEA. Cia har idag rollen som kreativ strateg och utökar nu sitt uppdrag med start i december 2020.

- Jag ser fram mot uppdraget som ansvarig inom Retail och utvecklingen framåt, säger Cia Eriksson Kreativ strateg och nytillsatt som ansvarig inom kompetensområdet Retail. Vi kommer att fortsätta att utveckla samarbetet med våra befintliga och nya kunder i en bransch som står inför stora utmaningar. Jag ser fram mot att ta mig an kopplingen mellan den digitala och den fysiska miljön. Funktion och upplevelse och hur de kommer att samspela framöver.

Med flera uppdrag som kreativ ledare på IKEA både i Sverige och i Österrike har Cia en bred erfarenhet med en nära koppling till innovation och hållbarhet. Med ett konceptuellt arbetssätt och med ett gränsöverskridande förhållningssätt mellan olika discipliner sammanför hon design, arkitektur och kommunikation.

- Vi har sett stora förändringar inom Retail under en längre tid med kraftig acceleration det senaste året, konstaterar Johan von Wachenfeldt VD på Krook & Tjäder. Hos oss på Krook & Tjäder betyder nya förutsättningar nya möjligheter som vi agerar på. Genom Cia, som idag arbetar hos oss som kreativ strateg ser vi goda möjligheter att möta branschens nya förutsättningar.

 

 

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder