Krook & Tjäder i panelsamtal på Gunnebo Hantverksfestival

Krook & Tjäder i panelsamtal på Gunnebo Hantverksfestival

Den 20-21 augusti, i samband med att orangeriet slår upp sina portar, bjuder Gunnebo Slott & Trädgårdar in till sin allra första hantverksfestival. Cilla Jansson, arkitekt på Krook & Tjäder är på plats och deltar i panelsamtal på tema Arkitekturens påverkan på hälsan.

Gunnebo hantverksfestival tar sitt avstamp i invigningen av orangeriet, ett ambitiöst kulturvårdsprojekt som pågått på platsen sedan 2013. Här har en viktig del varit att bevara kunskapen om kulturmiljövårdens hantverk och utbilda en ny generation av hantverkare.

Under festivalen kan du möta Gunnebos utställare och hantverkare, delta i slåttergille, lära dig mer om traditionella metoder samt ta del av intressanta workshops och föreläsningar.

Cilla Jansson, arkitekt på Krook & Tjäder har på lördagen bjudits in att delta i ett panelsamtal på tema Arkitekturens påverkan på hälsan. Samtalet inleds 12.45 och tar plats i Vagnboden. Övriga deltagare i panelen är Hanna Morichetto, arkitekt på Liljewall och Susanne Högström Sivengård, civilingenjör och arkitekt på Högström Sivenhård AB.

Vi ses på Gunnebo!

Fullständigt program och biljettinformation >> gunneboslott.se/gunnebo-hantverksfestival/

 

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder