aktuellt

Krook & Tjäder i Almedalen år 2019

I år bjöd Almedalsveckan på 3 000 evenemang jämfört med drygt 4 000 förra året, då det var valår. Ett tecken på ett sviktande deltagande, eller? Intressant är att de officiella mötena tenderar att minska medan de inofficiella mötena tar större plats. Med andra ord diskussionerna fortsätter men i annan form, mer organiskt.

Framför allt är Almedalsveckan relation med samtal och samarbeten kring gemensamma frågor. Där hållbarhet i år otvetydigt stod överst på agendan i alla de branscher Krook & Tjäder besökte och deltog i. Oavsett bransch handlar de viktiga frågorna hållbarhet och bostadsbyggande om att vi tillsammans måste ta ansvar. Såväl konsument/brukare som politik och tjänsteman, producent/entreprenör, fastighetsägare och arkitekt.

Tack för alla intressanta möten och samtal. Krook & Tjäder är på plats för att just mötas och diskutera gemensamma frågor. I samtalen tar vi med människan och dess behov och beteenden oavsett om det handlar om boende, kontor, hotell, handel, cirkulär ekonomi, förståelse för politik och byggaktörers vardag m.m. En av vår tids viktigaste fråga handlar om bostadsbristen. Hur kan vi tillsammans lösa den? Först och främst bör vi ställa oss frågan. Vad är en bostad?

Vi ses nästa år!

 

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder