aktuellt

Krook & Tjäder fortsätter satsa inom inredning

Marie Hagman, inredningsarkitekt på Krook & Tjäder har fått rollen som ansvarig inom inredning. Hon tillträdde i början av året och kommer i sitt uppdrag att samordna och utveckla företagets erbjudande inom inredning över koncern.

Marie har med sina 30 år som inredningsarkitekt stor erfarenhet i branschen. Innan anställningen på Krook & Tjäder år 2006 har Marie arbetat på ett antal mindre inredningskontor men även drivit det egna företaget ”SHAPE” med en kollega under nästan tio år.

- Jag känner mig ödmjuk och stolt över förtroendet, säger Marie. På Krook & Tjäder har jag jobbat mycket med utveckling av kontor- och hotelluppdrag med stort fokus på process ofta i nära samarbete med arkitekten. Analys och den förändring våra projekt oftast innebär har varit en central del i mina uppdrag. Jag drivs av att arbeta nära kunden och att få ställa alla de frågor som krävs för att kunna gestalta ett svar!

Under sina år på Krook & Tjäder har Marie tillsammans med sina kollegor bl.a. byggt upp och skapat ”Processpartner” som är en egen tjänst Krook och Tjäder erbjuder.

- Vi är mycket glada över att Marie tar rollen som ansvarig för inredning på Krook & Tjäder, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd på Krook & Tjäder. Marie har en gedigen erfarenhet inom området och en mycket god kännedom om företaget där hon varit studiochef under flera år. Krook & Tjäder får allt fler stora, spännande och komplexa uppdrag. Därför är det viktigt att vi kan vässa vårt erbjudande och sätta ihop de bästa teamen för varje projekt.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder