aktuellt

Krook & Tjäder föreläser i Norge om hotell

Norge är en stark marknad för Krook & Tjäder, med eget kontor från år 2017 har vi kommit närmare nya och befintliga kunder. På torsdag 5 september är vi inbjudna att föreläsa om hotell på Hotelleiendom 2019 en konferens som arrangeras av Estate Media i Oslo.

Hotellets roll i staden har förändrats och under de sista tio åren har det öppnat upp, vilket skapar ett slags semi-offentliga rum. De förvandlas till magneter i staden. Men vilka byggnader lämpar sig för det?

– Det är roligt att vi blir inbjudna, eftersom vi är ett nyetablerat kontor men med en både bred och lång erfarenhet inom hotell, säger Erica Lund Gerell kontorschef på Krook & Tjäder Oslo. På konferensen kommer vi att prata om hur hotellen utvecklar staden, men även trendspaning inom arkitektur och koncept.

Med över 500 hotellprojekt världen över har Krook & Tjäders arkitekter byggt upp en gedigen kompetens inom hotell, konferens och F&B.

– Vi har en god fastighetsekonomisk insikt med en tydlig ambition att alltid att nå bästa möjliga yteffektivitet, menar Stefan Tjäder, arkitekt och ansvarig inom hotell över koncern på Krook Tjäder. Vi har koll på nyckeltal och vet hur man optimerar säljytor i form av gästrum, konferens, barer och restauranger. Hotellverksamheten är mångfasetterad och ingen del står isolerad för sig själv. Estetik och funktionalitet, inredning och städning hänger ihop. Vi kopplar ihop och ser till helheten, därför efterfrågas vår kompetens och expertis från fastighetsägare inom hotellnäringen.

Läs mer om Hotelleiendom 2019 >>

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder