aktuellt

Krook & Tjäder deltar i H22

Är du redo att möta framtidens stad? Genom H22 City Expo bjuder Helsingborg in världen att utforska framtidens lösningar mot en smartare och mer hållbar stad. Arkitekterna Krook & Tjäder är involverade i flera delar bl.a. med våra flyttbara paviljonger i trä.

H22 City Expo handlar om resan mot en smartare, mer omtänksam och hållbar stad.

 Upplev en stad med alla sinnen och öppna upp för nya smaker, möten, musik och äventyr. Utforska den senaste tekniken, framtidens smarta hem, självkörande bilar, robotar och AI-lösningar. Lyssna på musikaliska lekplatser och träd som berättar när det är törstiga. Fascineras av de små underverken under havsytan och förtrollas av de möjligheter som rymden öppnar upp för. 

Genom H22 City Expo samlar Helsingborg över 70 samarbetspartners, innovatörer, världsledande företag, förvaltningar, hållbarhetshjältar, föreningar och invånare för att utforska och utveckla morgondagens liv i staden. I hela 35 dagar sommaren 2022 kommer du kunna uppleva de senaste innovationerna och de smartaste idéerna i en stad som sätter människorna och planeten först.   

Häng med oss på en resa mot framtiden!

H22 kan du ta del av nästa vår och sommar den 30 maj - 3 juli 2022.

Fakta
Helsingborg utsågs 2020 till en av Europas mest innovativa städer. Det är en utmärkelse som EU-kommissionen delar ut till den europeiska stad som bäst kan visa sin förmåga att nyttja innovation för att förbättra invånarnas livskvalitet. 

Historia

  • Helsingborg har en stolt tradition av att arrangera stora mässor. 
  • 1955 kom en miljonpublik till hantverks- och designmässan H55.
  • 1999 blev H99 föregångare till en rad andra bomässor i landet.

 

Läs mer >>

 

 

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder