aktuellt

Krook & Tjäder anställer kreativ strateg

Cia Eriksson har tillträtt tjänsten som kreativ strateg på Arkitekterna Krook & Tjäder Kristianstad. Hon har bl.a. lång erfarenhet inom IKEA där hon haft ett antal spännande roller inom design- och identitetsskapande processer.

- Jag är stolt och glad över att få vara en del av Krook & Tjäder, säger Cia Eriksson. Att få arbeta med arkitektur, inredning och identitet med förmånen att vara en del av byggandet av staden attraherar mig. Att kunna var med och påverka alltifrån materialval till hur vi kan skapa platser där människor umgås, arbetar och lever sina liv är oerhört inspirerande.

Cia har arbetat som Design Manager på IKEA of Sweden, Editor in chief för IKEA katalogen och som kreativ ledare för IKEA museum i Älmhult. Hon har även jobbat som konsult på Inter IKEA Systems där hon ingått i team för globala design- och identitetsprojekt. Senast kommer Cia från strategi- och designbyrån BAS där hon arbetat som kreativ ledare och kundansvarig strateg.

Det var genom gemensamma uppdrag inom IKEA som Krook & Tjäder kom i kontakt med Cia. Hon kommer att fortsätta med uppdrag inom IKEA både nationellt och internationellt. Basen blir på Krook & Tjäders kontor i Kristianstad och Malmö men hon kommer även fortsätta driva projekt i bl.a. Wien.

- Vi är glada att Cia tackat ja till rollen som kreativ strateg hos oss, konstaterar Jerker Edfast, kontorschef på Krook & Tjäders Kristianstadskontor. Cias erfarenhet av projektledning och kunskap inom design och identitetsskapande i kombination med hennes driv och energi kommer att bidra till vår starka utveckling både med befintliga och nya kunder. Vi ser fram emot ett spännande och lärorikt samarbete, tillägger Jerker.

   Nyheter

Arkitekterna Krook & Tjäder